DHlogo_mobil

final drömkören

Avslut med flaggan i topp!
Drömkören har nu drivits i tre år på Drömmarnas Hus och vi har arbetat med musik, röst, rörelse och framför allt med de ungas eget skapande. Nu går projektet mot sitt slut och avslutar med två fantastiska framträdanden. 


Paragraf arton 
28 maj framförde Drömkören en 10 minuters performance, på en oväntad plats inför en ovetande publik på Malmö Stadsbibliotek. Föreställningen handlade om utanförskap och om att leva som papperslös och under utvisningshot. Texter, musik och sceniska uttryck har arbetats fram av ungdomarna själva och bygger på deras egna berättelser. Titta på klippet här. 

Avslutningskonsert på Barnens scen 
Under Drömkörens tre år har våra deltagare skrivit många texter och mycket musik har skapats. Sånger som handlar om kärlek, arga franskalärare, drömmar, rädsla och egenmakt. Nu har vi gjort ett urval av alla sånger som vi vill framföra för dig. Onsdag 5 juni kl. 18:30