F R I T I D

ALLA KURSER ÄR GRATIS OCH FÖR ALLA MALMÖBOR

KURSER VÅREN 2021

OBS: I vår kan vi inte ta emot nya anmälningar. Vi gör kurser för de skolor och fritids som vi har etablerat samarbete med.

TISDAGAR
14.30-15.15 Kryddgård
15.45-16.45 Teater för mindre
18.00-19.00 Teater online för större

TORSDAGAR
14.30-15.15 Rosengård fritids
Dans, Sagoyoga, Konst

15.30-16.30 Konst Linnea Fritids
16.30-17.30 Dans
15.30-16.30 Cirkus ej känd startdag
17.30-19.00 Cirkus ej känd startdag

bästa gänget

PÅ SOMMARLOVET

hitta hit

Buss

Buss 5 och 33, hållplats Rosengård Centrum. Drömmarnas Hus ligger mellan Rosengårds-skolan och friluftsbadet/ishallen. Buss 35 stannar också ganska nära. 7-10 minuters promenad.

Cykel

Använd cykelbanor mot Rosengårdsskolan. Amiralsgatan har cykelförbud fr.o.m Västra Kattarpsvägen om du kommer från city.

om kurserna

Alla våra sammankomster är avgiftsfria och vänder sig till Malmöbor från 7 år. Vuxna är också välkomna, i utvalda sammanhang. Kurserna drivs oftast mot någon form av föreställning och/eller utställning.

Vi har också kurser för ännu mindre barn efter behov och överenskommelse. Samt för fritidsgrupper i vårt närområde.

Mer INFO och filmer här.

På skolan - efter skolan

EJ KÄND STARTDAG

Varje vecka har vi också konst, dans och akrobatikgrupper på Rosengårdsskolan, på uppdrag av MKB fastighets AB och Stiftelsen Momentum.

Alla får vara med!

Vi har alltid masor av roliga saker på gång på kvällar, lov och helger! Håll koll på hemsidan, facebook och twitter för att få reda på vad du kan vara med på och när det börjar. Vi lyssnar på vad ni vill göra, vilka intressen ni har och så skapar vi tillsammans. Därför gör vi aldrig samma sak varje termin. Allt förändras hela tiden. Allt som vi gör är GRATIS. Du behöver inte kunna något innan du kommer hit. Alla som vill prova och komma till Drömmarnas hus är välkomna. Vi tycker om att får er att synas och tycker att det är viktigt att visa upp det som vi hittar på. Därför har vi alltid ett gemensamt mål. Vi gör till exempel en föreställning, en utställning eller en uppvisning innan vi slutar. Läs mer här.