DHlogo_mobil

publika arrangemang och verksamheter

Familjelördag 6 maj klockan 13-15   2023

Uppvisning och "prova på" med Flamenco Collective i Malmö, aktiviteter för barnen och fika. Fritt inträde. Välkommen!

Uppvisning från kurserna
GENOMFÖRT

Lördagen den 3 december visar våra kursdeltagare vad dom jobbat med under hösten. Alla är välkomna, men i första hand barnens släkt och vänner.

Biljetter delas ut av kursledarna.

Guidning i Barnens Skulturpark året runt
GENOMFÖRT

Under åren 2018 - 2020 skapade barn från närområdet sex skulpturer/konstverk tillsammans med professionella konstnärer och pedagoger. Verken finns att beskåda i två parker, nära Drömmarnas hus.
Vi arrangerar guidning för grupper. Ibland kan vi få några av de skapande barnen med oss också.

Guidning i app
Malmö stad har släppt en guidande app som kan laddas ner till din mobil och guidar dig i ljud och bild. Ladda ner "Konst i Malmö" till din smartphone. Välj Rosengård.

Mer om Barnens Skulpturpark HÄR.

En familjelördag till
GENOMFÖRT

Efter succén med vår Familjelördag i september, vill vi nu bjuda in till ännu en Familjelördag. Skriv redan nu in datum och tid i almanackan. Lördagen den 19 november 2022  kl. 13-15 är det dags igen. Workshopar och scenframträdande med Malmö Dansakademi, gratis gofika mm.

Hoppas vi ses & Varmt välkomna!
Detaljerad info kommer. Följ oss på FB, Insta eller kolla in vår hemsida.

För hela familjen - Familjelördag
GENOMFÖRT

Lördagen den 17 september kl. 14-16 bjuder Drömmarnas hus in till en ”Familjelördag”. Och vad är då det? Jo, då öppnar vi våra lokaler för intresserade malmöfamiljer och bjuder på en hel del ”Prova-på aktiviteter”, men också på en och annan scenisk överraskning.

Så skriv redan nu upp dag och tid i almanackan.
 

Ett verk, inspirerat av "Kejsarens nya kläder"
GENOMFÖRT

Vi är så glada och tacksamma att vi fått stöd från Malmö Kulturförvaltning-Återstart, Stiftelsen Momentum Malmö, MKB Fastighets AB och Victoriahem för att för att kunna genomföra föreställningen Hör barnets röst, i sommar!

Tillsammans med Operaverkstan, Kulturskolan, El Sistema och Skånes Dansteater kommer vi att bjuda på en härlig sommarupplevelse, ute i det gröna. Allt tillsammans med barn och unga, orkester, kör, dans, cirkus mm och i samarbete med Sommarscen Malmö.

Mer info HÄR.