DHlogo_mobil

ICEnet i Villnius

Sedan april 2012 har Drömmarnas Hus tillsammans med CCE (Creativity Culture Education) deltagit i bildandet av ett nätverk för organisationer och personer som delar samma kunskapssyn och som vill eller redan arbetar på olika sätt med kreativitet och lärande både i skolan eller utanför skolan. Nu har arbetet kommit fram till lanseringen av nätverket och det sker med ett stort forum i Vilnius i Litauen. ”International Creative Practitioners Forum” 22-24 majblir en mötesplats fylld av workshops med konstnärer/kulturarbetare som delar med sig av sin kunskap och erfarenheter. Fokus blir att skapa möjligheter till samarbete, dela erfarenheter och nätverkande. ICE-net fokuserar på att lyfta fram den unika roll som kulturarbetare har i att utveckla kreativitet och skapande hos barn och unga.

Under forumet lanseras nätverkets hemsida som blir den digitala mötesplatsen för alla som har ett intresse i koppling kultur och lärande. http://icenet.ning.com/

Drömmarnas Hus medverkar i forumet med en workshop om vår verksamhet ”Äventyret”