DHlogo_mobil

kvällskurser

Alla kan vara med

Drömmarnas Hus kvällskurser är husets själ! Vi möter inte bara barn och unga i skolan, utan vi erbjuder dem också att vara med på deras fritid. Hit kommer många barn och unga i olika åldrar, med olika bakgrund, syfte och intresse. Här erbjuder vi en mängd olika konstarter som kan förändras utifrån de ungas behov och önskemål. Här får man möjlighet att utvecklas, vara kreativ, ha kul, lära sig nya saker och få vara den man är.
För oss är det viktigt att vara lyhörda för de ungas önskemål och behov. Vi har aldrig auditions eller inträdesprov, men vi har alltid en hög konstnärlig ambition. Vi gillar att samarbeta med andra, det kan vara olika kultur- institutioner, fria kulturlivet eller föreningar riktade mot unga. Detta för att det öppnar nya dörrar och världar för våra unga, men också för att vi vill arbeta mot ett gemensamt mål. Vi tror det är viktigt att tillsammans lyckas mot något som man kanske trodde var omöjligt från början. Vi tror att vi alla växer av detta och får bättre självförtroende och mod.
Kvällskurserna är gratis och riktar sig till barn, unga och unga vuxna i hela Malmö.

KURS BLIR FÖRESTÄLLNING

Filmade exempel på kurser som blivit till föreställning.            Aktuella kurser här.

KONTAKT

ANN-MARIE ERIXON
Projektledare
ann-marie@drommarnashus.se
040-211 211, 0734-48 62 02

SNABBFAKTA

KVÄLLSKURSER: KONST / CIRKUS / TEATER

VEM? BARN OCH UNGA I MALMÖ

VAR: PÅ DRÖMMARNAS HUS
NÄR: VARDAGAR
ANMÄLAN: HÄR

våra ungdomar på operan

Våra kurser avslutas alltid med någon form av uppspel eller presentation. Men vid några tillfällen har vi även samarbetat med Malmö opera.

Trollguld 2009. Foto: Conny Thimander

Mästersångaren 2010

Pierrot 2011
Pierrot 2011
Tusen och en natt 2014
Titanias Älvteater 2017
Pris till Drömmarnas Hus