Cafékvällar

PÅ SCEN: Den fantastiska Aida Nadeem med sin Världsorkester – en suverän musikalisk upplevelse med influenser från hela världen utlovas! Aida med band besökte oss senast på julmarknaden, till publikens stora förtjusning.

Estela Morel & Elizabeth Mateo de Svensson framför väl valda scener ur sin egenskrivna (nyskrivna) teaterföreställning ”HOPP – önskan om att kunna prata bara med hjärtat”

KONST: Två konstnärer, båda hemmahörande i Malmö ställer ut några av sina verk under kvällen. Katalin Anna Marton med sin härligt färgstarka palett och Jafer Taoun, konstnären som alltid överraskar med nya konstnärliga uttryck och infallsvinklar.

Varmt välkomna till en härlig kväll i kulturens tecken, där vi bjuder på en skön variation av olika konstformer!

Fri entré och vi bjuder i vanlig ordning på fika.
Konferencier: Liza Fry

tillbakablickar

2018-11-22

Den 22 november, en mörk och kulen torsdagskväll så var det många som hade sökt sig till Drömmarnas hus, för att avnjuta kultur bestående av flera olika konstformer. På scenen stod författarna: Andrzej Tichy och Lana Abdul Sattar samt musikerna Mubarik Langwiches, Marco Cukteras och Shkelzen. Utöver detta så ställde konstnärerna David Henson och Sarah Al Najjar ut sin konst. Ja, det blev en helt underbar kväll i en fullsatt lokal där publiken fick ta del av konstnärsskap som värmde både kropp och själ.

2018-09-27
Nu har höstens första cafékväll gått av stapeln. Och vilken mysig och inspirerande tillställning det blev!

Publiken på plats fick ta del av författaren Sabinha Lagouns starka och högst berörande texter, konstnären Walid Al-Joujos fina samt färgsprakande konstutställning. Sist men inte minst, de unga musikerna Jonus Yousefi, Fortunata Kolompar och Valentina Mino Parera som gav helheten en härlig musikalisk inramning.
Vi vill tacka alla medverkande samt den fina publik som slöt upp och gjorde denna tillställning till en minnesvärd kväll, ett stort och varmt TACK!

ANN-MARIE ERIXON
Projektledare

ann-marie@drommarnashus.se

040-31 15 94 eller 0734-48 62 02

Vårens mysiga Cafékvällar med olika artister/konstnärer/författare/poeter mm arrangeras i Drömmarnas hus lokaler och i nära samarbete med den nya projektägaren ABF Malmö. Konceptet med cafékvällar föddes i projektet Stick ut!/Kreativa platser och givetvis så kommer Stick ut! också fortsättningsvis att vara en viktig samarbetspartner till Cafékvällarna, även om det nu blivit ett eget projekt.

Aida besöker oss igen! 6 feb.

Förra teasern