DHlogo_mobil

NYHETSBREV JULI 2024

Vi önskar alla våra vänner en riktigt fin sommar!

Olika prenumerationsalternativ hittar du här på sidan. 
Här kan du också avbryta din prenumeration.

/red.

STOR sommarstädning - outlet

Även i år städar vi ut saker!!!
Kläder, all slags teknik, musikinstrument, hem/hushåll och hel en del annat också.

Vad sägs om caféset (bord+stol+stol) i nyskick + dynor 320:-, Macdatorer för några hundralappar, australisk didgeridoo 200:-, portabel AC 2000:-, flightcase 600:-., Nikon D80 med optik 300:-...o.s.v

LISTA MED VAROR (listan uppdateras nästan dagligen)

Välkommen
1 juli kl: 14.00 - 19.00
2 juli kl: 09.00 - 15.30
3 juli kl: 14.00 - 19.00
4 juli kl: 09-00 - 15.30

Betalning med swish. Återköp på otestade varor.
Hemleverans inom Malmö till lågt pris på bestämda tider.

Snart höst igen... (skola)

Vår ambition är att även under HT-24 kunna erbjuda konst- och teaterworkshopar för alla kommuner i Region Skåne.

Vi öppnar anmälan för höstens workshopar (iBok, iScensatt och Teater) här och nu, så anmäl ert intresse via denna länk. INTRESSEANMÄLAN

Slutligen vill vi tacka alla elever och skolpersonal,
för en härlig vårtermin!

Snart höst igen... (kvällskurser)

Nu ligger alla höstens kvällskurser ute på vår hemsida! Det går således utmärkt att redan nu, skicka in en intresseanmälan om att vara med.

I vanlig ordning bjuder vi in barn och unga från hela Malmö till kurser i såväl dans, konst, teater, cirkus och akro-dans. Allt deltagande är helt kostnadsfritt.
 

ALLA KURSER + ANMÄLAN

Sommarverksamheten 2024

Så var sommaren igång och vår sommarworkshop på turné. Huvudsakligen kommer vi träffa olika fritids, men vi gör också ett besök på Bästa Sommaren här i Rosengård.

I årets sommarworkshop arbetar vi med konst och skapandet av masker. Vi har i skrivandets stund genomfört en workshop, men vi kan med säkerhet säga att det kommer bli bra. Vi kommer garanterat få se många kreativa uttryck under sommaren, med olika stiltypiska utformningar.

Biografturné med livemusik

Nu stundar snart några veckors sommarledigt och med det ett litet sommaruppehåll av vårt fina Arvsfondsprojekt, Hör mig!

Dock vilar vi inte på lagrarna innan dess, då det är en hel del som vi behöver ”få på plats”, innan sommarledigheten. T ex är vår kära medarbetare Luz, ute i våra samarbetskommuner och intervjuar merparten av våra deltagare. Filmaffischer ska skapas, premiärinbjudningar förberedas, bussar inför biografturnén med live-musik bokas, samt en himla massa annat smått och gott som måste göras.

Givetvis längtar vi ändå redan nu, till en fullspäckad samt riktigt spännande höst!

HörMig HÄR

Äventyr med skånska bibliotek

Den första av tre träffar med bibliotekspersonal är nu avklarad. Dessa tre träffar ska leda till en äventyrsaktivitet på respektive lokalbibliotek.

Under träff ett fick deltagarna en introduktion till Drömmarnas hus och äventyrspedagogik. Under dagen upplevde de också ett äventyr utformat för just denna målgrupp. Det blev ett äventyr inspirerat av “Min mamma är snabbare än din” av Emma Virke och Johanna Hellgren.
De två kommande träffarna kommer arbetet mera handla om visioner och genomförande, men det återkommer vi till i höst.

Region Skåne/Drömmarnas hus

Månadens tips

Årets mest heltäckande tips måste bli Malmö Sommarscen. Ett späckat program med GRATIS konserter, föreställningar och aktiviteter i hela Malmö, för alla åldrar.
 

HELA PROGRAMMET HÄR

prenumerera/avsluta

Våra standardutskick distribueras ca: 10 ggr/år + sommar- och julhälsning. Samt, när vi har stora offentliga arrangemang. Här finns också skolinformationen med, men kanske lite senare.

Skola/fritids-utskick distribueras när vi har olika verksamheter att presentera. Ca: 6 ggr/år.

  • Kolla alla tecken extra noga.

KONTAKT

DRÖMMARNAS HUS

info@drommarnashus.se

040-211 211

nyheter och MEDIA