DHlogo_mobil

Samarbete med Rosengårds fritidshem

Under hösten startar ett samarbete mellan Drömmarnas Hus, Rosengårdsskolans fritidshem och Örtagårdsskolans fritidshem. Syftet med samarbetet är att öka möjligheten till kreativa uttryck för barnen i deras när miljö. Barnen från bägge fritidshem kan mötas på ett lustfyllt vis och tillsammans med fritidspersonal och Drömmarnas Hus pedagoger skapa något som är aktuellt för dem.  En gång i veckan med början i vecka 35 kommer varje fritids att träna dans och teater var för sig, för att sedan mötas i  gemensamma repetitioner och en produktion som spelas upp på Drömmarnas Hus. Finalen kommer att ske den 24/10 . Publiken är såklart elever från respektive skola.

Efter ett uppehåll under höstlovet startar period två som kommer att ha sin final precis innan jul.

Etiketter: fritidshem rosengård