F R I T I D

Inresseanmälan

Ytterligare kurser kan tillkomma.
Snabbast info på Insta och FB.


TEATER-CIRKUS Grund
Tisdagar kl: 16.00-16.45
Fortsättning Tisdagar kl: 17.00-18.00

TEATER (unga ensemblen)
Fortsättning Tisdagar kl: 18.00-19.30

DANS-TEATER-CIRKUS-KONST (prova på) Torsdagar kl: 17.00-18.00 cirkus/konst Torsdagar kl: 18.15-19.45 dans/teater


Anmälan till: Liza@drommarnashus.se
Uppge ditt namn, ålder och ett telefonnummer till dig eller en förälder.
ELLER använd formuläret här
nedanför.

Sommar på Herrgården

hitta hit

Buss

Buss 5 och 33, hållplats Rosengård Centrum. Drömmarnas Hus ligger mellan Rosengårds-skolan och friluftsbadet/ishallen. Buss 35 stannar också ganska nära.

 

Cykel

Använd cykelbanor mot Rosengårdsskolan. Amiralsgatan har cykelförbud fr.o.m Västra Kattarpsvägen om du kommer från city.

om kurserna

Alla våra sammankomster är avgiftsfria och vänder sig till Malmöbor från 6 år. Vuxna är också välkomna, i utvalda sammanhang. Kurserna drivs oftast mot någon form av föreställning och/eller utställning.

Vi har också kurser för ännu mindre barn efter behov och överenskommelse. Samt för fritidsgrupper i närområdet.

Mer INFO och filmer här.

Alla får vara med!

Vi har alltid masor av roliga saker på gång på kvällar, lov och helger! Håll koll på hemsidan, facebook och twitter för att få reda på vad du kan vara med på och när det börjar. Vi lyssnar på vad ni vill göra, vilka intressen ni har och så skapar vi tillsammans. Därför gör vi aldrig samma sak varje termin. Allt förändras hela tiden. Allt som vi gör är GRATIS. Du behöver inte kunna något innan du kommer hit. Alla som vill prova och komma till Drömmarnas hus är välkomna. Vi tycker om att får er att synas och tycker att det är viktigt att visa upp det som vi hittar på. Därför har vi alltid ett gemensamt mål. Vi gör till exempel en föreställning, en utställning eller en uppvisning innan vi slutar. Läs mer här.