VÅRENS kurser 2018

start 23 januari (TisdagaR)

Ytterligare kurser kan tillkomma.
Snabbast info på Insta, Twitter och FB.

15.00-15.45: Cirkus grupp 1 cirkus/teater

Liza med cirkuspedagog
Kom och prova på cirkustrix och teater
Från 8 år

16.00-16.45: Cirkus grupp 2 cirkus/teater
Fortsättningsgrupp
Maria och Liza
Från 9 år

17.00-18.15: Cirkus grupp 3 cirkus/teater
Maria och Luz.
Fördjupning som går mot sommarens stora föreställning.
Från 11 år

18.00-19.30: Teater, Unga ensemblen:
Kom och gör teater. Vi improviserar, repeterar och skrattar.
Vi arbetar oss mot sommarens stora föreställning.

Anmälan till: Liza@drommarnashus.se
snarast möjligt. Uppge namn och ålder.


Sportlovet (FULLBOKAT)
19-20 februari: Act your song
Kom och agera er favoritsång med regissören och pedagogen David Shaw. Från 15 år.

Anmälan till : Luz@drommarnashus.se
snarast möjligt. Uppge namn och ålder.


Act your Song är en kurs för alla! Det enda du behöver ta med dig är din favoritsång (rock, pop, opera, musikal osv) och massor av nyfikenhet! Du får chansen att fördjupa din relation till denna ovärderliga vän - din favoritsång- på ett sätt du aldrig varit med om tidigare.
Kursen ger dig verktyg att med hjälp av ditt skådespeleri förvandla din favoritsång till ett magiskt stycke teater. Sången blir en mini-pjäs där du är dess sjungande skådespelare.Få saker är underbarare än att lyssna på en sång som verkligen berättar en historia. När kursen är klar har du bemästrat hur du kan göra det.
Kursen handlar om att öppna upp din fantasi, nyfikenhet och hitta glädjen i att på ett trovärdigt och säkert sätt, utan ansträngning agera din sång...
Så, sjung inte bara din favoritsång-  agera den!

Välkommen

hitta hit

Buss

Buss 5 och 33, hållplats Rosengård Centrum. Drömmarnas Hus ligger mellan Rosengårds-skolan och friluftsbadet/ishallen. Buss 35 stannar också ganska nära.

 

Cykel

Använd cykelbanor mot Rosengårdsskolan. Amiralsgatan har cykelförbud fr.o.m Västra Kattarpsvägen om du kommer från city.

om kurserna

Alla våra sammankomster är avgiftsfria och vänder sig till Malmöbor från 7 år. Vuxna är också välkomna, i utvalda sammanhang. Kurserna drivs oftast mot någon form av föreställning och/eller utställning. Detta året blir det en stor utomhusföreställning i samarbete med Sommarscen Malmö. 

Vi har också kurser för ännu mindre barn efter behov och överenskommelse. Samt för fritidsgrupper i närområdet.

Mer INFO och filmer här.

Alla får vara med!

Vi har alltid masor av roliga saker på gång på kvällar, lov och helger! Håll koll på hemsidan, facebook och twitter för att få reda på vad du kan vara med på och när det börjar. Vi lyssnar på vad ni vill göra, vilka intressen ni har och så skapar vi tillsammans. Därför gör vi aldrig samma sak varje termin. Allt förändras hela tiden. Allt som vi gör är GRATIS. Du behöver inte kunna något innan du kommer hit. Alla som vill prova och komma till Drömmarnas hus är välkomna. Vi tycker om att får er att synas och tycker att det är viktigt att visa upp det som vi hittar på. Därför har vi alltid ett gemensamt mål. Vi gör till exempel en föreställning, en utställning eller en uppvisning innan vi slutar. Läs mer här.