Höstens kurser 2017

OBS: Den 1 december kl:18 framför teatereleverna sin senaste föreställning på STUDIO (Malmö högskola)

kurser start 22 augusti

TEATER/CIRKUS
7-9 år:      Tisdagar kl: 16.00-16.45
10-12 år:  Tisdagar kl: 17.00-18.00
Utmana dig själv. Du kan! Vi tränar på balans, jonglering, akrobatik och lite teater.


KONST (OBS: startar 5 september)
10 år och uppåt. Tisdagar kl: 16.00-17.30
Konstkurs för 10 år och uppåt : Skapa i ateljén på många olika vis. Masker, figurer, skulpturer. Ja, allt kring färg och form. Du kommer också ges möjlighet att skapa med video.
Här startar du ditt eget konstnärliga projekt. TEATER
10-12 år. Tisdagar kl: 15.00-16.00
Teater, sång och spännande idéer

13 år och uppåt. Tisdagar kl: 18.00-19.30
Drömmarnas Hus unga öppna ensemble kallar sig Imaginary och gör föreställningar varje termin. Ibland på uppdrag ibland egenproducerade. Denna termin har ensemblen enats kring tematiken  identiteter. Vem är du på nätet? och vem är du i verkligheten? Blir du sugen på att vara med? Kom!


PRODUCENTERNA
10 år och uppåt. Tisdagar kl: 16.30-17.30
Skapa ditt eget projekt och se till att det presenteras och blir som du vill
 

om kurserna

Alla våra sammankomster är avgiftsfria och vänder sig till Malmöbor från 7 år. Vuxna är också välkomna. Kurserna drivs oftast mot någon form av föreställning och/eller utställning.

Vi har också kurser för ännu mindre barn efter behov och överenskommelse. Samt för fritidsgrupper i närområdet.

Mer INFO och filmer här.

Välkommen

hitta hit

Buss

Buss 5 och 33, hållplats Rosengård Centrum. Drömmarnas Hus ligger mellan Rosengårds-skolan och friluftsbadet/ishallen. Buss 35 stannar också ganska nära.

 

Cykel

Använd cykelbanor mot Rosengårdsskolan. Amiralsgatan har cykelförbud fr.o.m Västra Kattarpsvägen om du kommer från city.

Ladda ner vår flyer med all information om hösten, tider etc. Ladda ner PDF här.

Alla får vara med!

Vi har alltid masor av roliga saker på gång på kvällar, lov och helger! Håll koll på hemsidan, facebook och twitter för att få reda på vad du kan vara med på och när det börjar. Vi lyssnar på vad ni vill göra, vilka intressen ni har och så skapar vi tillsammans. Därför gör vi aldrig samma sak varje termin. Allt förändras hela tiden. Allt som vi gör är GRATIS. Du behöver inte kunna något innan du kommer hit. Alla som vill prova och komma till Drömmarnas hus är välkomna. Vi tycker om att får er att synas och tycker att det är viktigt att visa upp det som vi hittar på. Därför har vi alltid ett gemensamt mål. Vi gör till exempel en föreställning, en utställning eller en uppvisning innan vi slutar. Läs mer här.